Over ons

Over ons   


(In liefdevolle herinnering) Theo Visser - gediplomeerd en gecertificeerd Register Makelaar Taxateur (RMT)

Het is mijn doel om met u mee te denken en uw belang zo goed mogelijk te dienen. U kunt bij mij terecht voor een inventarisatie, analyse en advies zoals ik zelf geadviseerd zou willen worden. Ik streef altijd naar langdurige relaties met mijn klanten.

Tel. (0597) 531484
E-mail theo@makelaardij-visser.nl
Trudy Visser - voor al uw vragen over verzekeringen en bankzaken

Al van jongs af aan ben ik betrokken bij Visser Assurantiën en Makelaardij. Eerst hand- en spandiensten als vakantiewerk, sinds 1999 na het afronden van mijn opleiding "Bank en Verzekeren” fulltime en gespecialiseerd in verzekeringen en bankzaken. Het adviseren van klanten en de afwisseling in mijn activiteiten spreken mij enorm aan. U kunt bij mij terecht voor advies en het afsluiten van alle typen verzekeringen en bankzaken. 

Trudy is iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig. 


Tel. (0597) 531484
E-mail trudy@makelaardij-visser.nl


  

Naomi Sprenger - voor al uw vragen over verzekeringen en bankzaken

Ik heb gekozen om aan de slag te gaan bij een kleinschalig bedrijf waar persoonlijke service voorop staat. Dit is zowel voor mij als voor u merkbaar in de praktijk; tijd en ruimte om uw bank- en verzekeringszaken te bespreken. Inmiddels behoorlijk wat jaren verder en veel ervaringen rijker. Dat maakt dat ik mij vaak en goed bij u aan kan sluiten.
Naomi is iedere woensdag en vrijdag aanwezig
.

Tel. (0597) 531484
E-mail naomi@makelaardij-visser.nl


Powered by webXpress