Dienstenwijzer


 

Dienstenwijzer


AFM-vergunningsnummer: 50129236
KIFID-aansluitnummer: 300003440
KVK-dossiernummer: 50129236

Wij informeren u graag vooraf over een aantal belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie, kunt u gerust ten alle tijden contact met ons opnemen.

Onze vergunning

Visser Assurantiën en Makelaardij is vergunning verleend door de Autoriteit Financiële Markten.

Onze dienstverlening

Ons kantoor heeft de vergunning u te adviseren en te bemiddelen in:

 

  • Schadeverzekeringen particulier en zakelijk
  • Hypothecair krediet
  • Vermogen
  • Betaal- en spaarrekeningen
  • Elektronisch geld

Onze tarieven

De kosten van onze werkzaamheden kunnen worden betaald door de financiële instelling waarmee wij u in contact brengen. Deze provisie maakt onderdeel uit van de premie die door de financiële instelling bij u in rekening wordt gebracht. Een andere mogelijkheid is dat wij onze kosten rechtstreeks bij u in rekening brengen. Hoe wij de kosten voor onze werkzaamheden in rekening brengen, laten wij u vooraf weten. Wij verwijzen u daarbij ook graag naar onze dienstverleningsdocument. U vindt deze op onze website www.makelaardij-visser.nl.

 

 

Adviesvrij

Voor betaal- en spaarproducten werken wij exclusief met Regiobank. Voor de andere financiële producten zijn wij volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen contractuele verplichting hebben u te adviseren voor de financiële producten van bepaalde banken, verzekeraars of andere financiële instellingen te kiezen.

Zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in het kapitaal van ons bedrijf.

Selectie van aanbieders

Voor betaal- en spaarproducten werken wij exclusief met Regiobank. Voor de andere producten maken wij periodiek een selectie uit de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Op basis van deze selectie werken wij met een aantal voorkeursaanbieders samen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Wij informeren u graag.

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat geheel uit een vast salaris. Deze vaste salarissen binnen onze onderneming zijn marktconform. Onze medewerkers worden aangesproken en beoordeeld op integer, solide en klantgericht gedrag.

Klachten

Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u niet tevreden, vragen wij u ons direct hierover te informeren. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Bent u van mening dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, kunt u zich binnen een termijn van drie maanden wenden tot:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID)

Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel. 0900-3552248
www.kifid.nl

 


 

Powered by webXpress