Hypotheken

Hypotheken 

 

Zorgeloos wonen, dankzij een hypotheek die past bij uw situatie 


Als u een huis koopt of dat graag wil doen heeft u in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Maar wat is de beste hypotheek? Wij adviseren en begeleiden u van begin tot eind: van offerteaanvraag tot en met het passeren van de akte.

 

De gecertificeerde en erkende hypotheekadviseur van Visser Assurantiën en Makelaardij vindt de best passende hypotheek bij uw situatie. Doordat wij zaken doen met verschillende hypotheekaanbieders, komen wij samen met u tot een passende hypotheek die voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen.

Bij ons staan keuzemogelijkheden en zekerheden voorop. Rente voor 1 jaar of juist 30 jaar vastzetten, de hoeveelheid aflossingsvrij en de mogelijkheid voor extra zekerheden zoals financiële dekking bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Wij informeren en adviseren u over de mogelijkheden betreffende de verschillende hypotheekvormen en aanbieders en uiteraard de hoogte van uw maandlasten.

Vraag naar uw mogelijkheden voor een hypothecaire geldlening. Maak nu een afspraak met onze adviseur voor een gratis en geheel vrijblijvend hypotheekgesprek! 
Powered by webXpress