RegioBank

  RegioBank   Kom ook bankieren bij de meest klantgerichte bank

 

RegioBank 
Ook voor bankzaken kunt u bij Makelaardij Visser terecht. Als sinds 1960 adviseren wij in bancaire producten. Daarmee slaan wij een andere weg in dan grote banken. De afgelopen jaren zijn steeds meer lokale vestigingen in de kleinere dorpen komen te vervallen, bankieren kon dus enkel in de grotere plaatsen. Door een kleinschalig, professioneel en persoonlijk kantoor bieden wij u de mogelijkheid uw bankzaken dichtbij huis te regelen met persoonlijke service. Natuurlijk in combinatie met alle moderne gemakken als internetbankieren en vele rekeningen en spaarvormen.


Handelsnaam van de Volksbank N.V.
RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. statutair gevestigd te Utrecht. Voorheen was de RegioBank onderdeel van de SNS Bank N.V. De naamswijziging sluit aan bij het willen zijn en uitstralen van een maatschappelijke, mensgerichte en duurzame bank.

Persoonlijk en professioneel 
Bij de RegioBank staat persoonlijke dienstverlening centraal. De structuur van de RegioBank, met een grote professionele organisatie in combinatie met het laagdrempelige kantoor bij u om de hoek, bewijst dat. In ons kantoor wordt u te woord gestaan door iemand die u kent. En dat lijkt ons heel belangrijk, want het gaat tenslotte om privé-zaken als sparen, lenen, hypotheken, betalen en beleggen. Professionaliteit, persoonlijke aandacht, gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Dat mag u van de RegioBank verwachten.

 

Overstapservice 
De RegioBank maakt het u wel heel makkelijk om over te stappen van uw huidige bankzaken via de zogeheten Overstapservice. De Overstapservice is een gezamenlijk initiatief van de banken in Nederland. Met onze goede faciliteiten voor betalingsverkeer, zoals bijvoorbeeld RegioBank Internet bankieren en het persoonlijke contact met uw eigen intermediair, is het erg aantrekkelijk om met uw betaalrekening over te stappen naar RegioBank. Hiermee hoeven niet alle instanties die van uw rekening incasseren allemaal door u aangeschreven te worden. Automatisch worden de incasso’s overgezet op uw nieuwe rekening.

U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende bankzaken:
Hypotheken
Lenen
Sparen
Betalen

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over de RegioBank!

Ga naar Regiobank adviseurs 


 
 
Powered by webXpress